Forumas.Fantastika.lt

It is currently 2026-05-11 21:40

All times are UTC+04:00

Post new topic  Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1 2 »
Author Message
PostPosted: 2005-07-11 3:33 
Raudonoji kolegija

Čia galima aptarti stovyklą, pasidalinti įspūdžiais ir t.t.

Post subject:
PostPosted: 2005-07-11 8:47 

Ar cia nauja mada vadinti fantastus "fantais"? O ir siaip galetu koks redaktorius teksta pereit ir klaidas pataisyt :)

Post subject:
PostPosted: 2005-07-11 13:29 
Raudonoji kolegija

Klaidas pataisysim, o "su redaktorium" teksto būtum laukus dvigubai ilgiau.

Post subject:
PostPosted: 2005-07-11 13:55 

"tinklinį ji žaidė „beveik zašybys“)."
o aš kartais rašiau ne "kvadratą" :? citata daugmaž būtų tokia - 'kadaise, kadaise, tos dienos negrįš, žaidžiau aš kvadratą...' na, toliau ir taip aišku:]

stovykla buvo smagi, net knarkikai nepajėgė sugadinti;p tiesa, apie pievos 'lygumą' turiu savo nuomonę:), bet išvis stebuklas, kad į kūdrą sugebėjom kamuolio neįmesti. užtatstrėlę pateriojom tai totaliai. tai, sakyčiau, stovyklos pametinys nr. 1:]. radinys nr.1 turbūt yra višta - nes šeštadienio vakarą buvo kilusi vietinės reikšmės panika, kad viena višta (mažiausia ir šustriausia) kažkur iškeliavo per neuždarytus vartelius pasivaikščiot. ale sekmadienį paaiškėjo, kad visos vietoj. stovyklos praradinys, ne, tiksliau, praradikas buvau aš, nes sugebėjau pas lėlius palikti keletą savo daiktų. ech, ir taip ir nepasimokiau dalgiu pjauti...
apie vištą rūsy - tai jei kada baigsiu tą tekstą, gal viešai ir parodysiu. kažkaip, atrodo, per rimtai ėmiausi tos temos, žiūriu, vis įžanga ir įžanga:)
žo, ačiū organizatoriams už prieglobstį ir gerą orą (bet vis dėlto mums vakarienės nepadarėt 5dienį, begėdžiai! štai visiems ir teko pasivaišinti nemezidės perteikiamu hmmm, folkloru).
aha, ir P.S. - nelaikykit kambariuose banginių.

Post subject:
PostPosted: 2005-07-11 14:38 
Raudonoji kolegija

Klia wrote:
o aš kartais rašiau ne "kvadratą" :? citata daugmaž būtų tokia - 'kadaise, kadaise, tos dienos negrįš, žaidžiau aš kvadratą...' na, toliau ir taip aišku:]
Kvadratą, žaidei, kvadratą..:) Ištaisiau. Tekstą baigiau rengt vėlai vakare, tad visokio pobūdžio klaidų - užtektinai..
Klia wrote:
užtatstrėlę pateriojom tai totaliai. tai, sakyčiau, stovyklos pametinys nr. 1:].
Strėlės turi tokią savybę (pasimesti). Bendrai paėmus jų ieškojimo laikas užima 2/3 bendro šaudymo laiko...
Klia wrote:
bet vis dėlto mums vakarienės nepadarėt 5dienį, begėdžiai! štai visiems ir teko pasivaišinti nemezidės perteikiamu hmmm, folkloru).
Ar tai ji čia iš alkio taip? 8)

Post subject:
PostPosted: 2005-07-11 14:49 

gedas wrote:
Ar tai ji čia iš alkio taip? 8)
iš pykčio gal?:]

Post subject: heh
PostPosted: 2005-07-11 20:33 

Gedai, pagarba uzh kantrybe tokius netrumpus straipnius rashant :o Gerai aprashei - nors 5-ieni ir nebuvau, bet perskaichiau ir jauchiuos buvus :lol: (o shiaip - labai gaila, kad atvazhiavom tik 6-ieni ir neteko baisiu istoriju pasakot :evil:)
Skaichiau - na gi nemachiau - apie Jono kartografinius shedevrus, tai toptelejo mintis, jog sekantis zhingsnis fantastineje kartografijoje turetu but 3d pasauliu kurimas pagal tuos mapsus :shyza: Bet chia shiaip... fantazija :pomidorai:

Post subject:
PostPosted: 2005-07-12 15:03 

A jomajo, pamiršau konkurso parašinėjimus atsiųsti! Atsiprašau, senatvinė-atostoginė sklerozė. :pomidorai: Ar dar tebereik?

Dėl kartografijos, tai man (ir ne vien man ;)) juodai niežtėjo nagai papildyti žemėlapį reikalingomis detalėmis tipo "Kas kur gyvena": slibinai -- čia, mantikoros -- va ten, o vyvernai baigia išnykt ir tebėr tik vaaa toj salelėj...

Post subject:
PostPosted: 2005-07-12 15:11 
Raudonoji kolegija

krakadyla wrote:
A jomajo, pamiršau konkurso parašinėjimus atsiųsti! Atsiprašau, senatvinė-atostoginė sklerozė. :pomidorai: Ar dar tebereik?
Atsiųsk - papildysim. :)
krakadyla wrote:
Dėl kartografijos, tai man (ir ne vien man ;)) juodai niežtėjo nagai papildyti žemėlapį reikalingomis detalėmis tipo "Kas kur gyvena": slibinai -- čia, mantikoros -- va ten, o vyvernai baigia išnykt ir tebėr tik vaaa toj salelėj...
O čia nebloga idėja kitai kūrybinei stovyklai..

Post subject:
PostPosted: 2005-07-14 22:12 

cia kazkoks Uber slaptas renginys uzdaram ratui buvo ar kodel mes apie ji suzinom tik jo *aptarimo* stadijoj? :x

Post new topic  Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1 2 »

All times are UTC+04:00