Straipsniai

2005-01-21
 

2004 m. sausio 21 d. naujienų šiupinys

Daugiau straipsnių parašytų »
Parašė: Archyvas
Tags: ,

 


1. Paizo Publishing, LLC sausio 18 d., antradienį, paskelbė, kad laikinai sustabdo savo žurnalų „Amazing Stories“ ir „Undefeated“ leidimą. Paizo praneša, kad pertrauka reikalinga tam, kad būtų galima ištirti unikalias galimybes (kvaila frazė, ar ne? Tokiomis šneka rinkodaros specialistai) abu žurnalus pertvarkyti ir perpozicionuoti (t.y. pakeisti jų įvaizdį).
Ak, tas marketingas. Tikėkimės, po radikalių operacijų žurnaluose dar liks nors kiek fantastikos…


2. Vienas Rusijos fantastikos tinklapis praneša, kad Bredberis, t.y. rašytojas Ray Bradbury, pagaliau tapo Bredberiu (seniai metas), ir pasakoja, kaip tai atsitiko.


3. James Cameron statys mokslinės fantastikos filmą „Battle Angel“ (Kovinis angelas) pagal japonišką manga seriją „Battle Angel Alita“. Paslėpta šampano reklama? Beje, šiam filmui jis naudos 3D kameras.


 


 


 


4. Jau pradėjo rodyti filmą „Elektra“, kuriame vaidina Jennifer Garner. Pagrindinė herojė pasipuošusi tokiais menkais (ir ryškiai raudonais) drabužėliais, kad nelieka abejonių, jog filmas fantastinis. Panašu, kad herojės pagrindinė kančia – jos tėvo nužudymas, taigi filmas ko gero yra apie tą tikrąją Elektrą.


5. „Da Vinci Code“ bus filmuojamas Luvro viduje. Prancūzija nusprendė įleisti režisierių Ron Howard ir filmavimo komandą į savo karalių rūmus.
Filmas statomas pagal bestseleriu tapusią to paties pavadinimo knygą. Ciniškiausias Interneto puslapis Rotten.com užtikrina: iš tiesų Da Vinci darbuose jokio kodo nėra. Reiškia, filmas bus fantastinis :)


6. Sausio 19 d. – E. A. Poe gimtadienis! Prie jo kapo vėl pasirodė paslaptingas lankytojas, kuris čia kasmet atneša 3 rožes ir pusę butelio konjako. Jis tradiciškai įlindo į užrakintas kapines vidury nakties, tradiciškai slėpė savo veidą, tačiau šįkart pamiršo baltą šaliką ir juodą skrybėlę. Paslaptingąjį lankytoją stebėjo Poe muziejaus prižiūrėtojas ir dar apie 20 žmonių.
Toks apsilankymas pirmą kartą užfiksuotas 1949 metais. Prižiūrėtojas Jeff Jerome asmeniškai stebėjo visus apsilankymus, įvykusius nuo 1976 metų.
Kaip bebūtų keista, ir šį kartą niekas neužpuolė paslaptingojo lankytojo, kad pagaliau pasižiūrėtų, kas jis toks.


 


Šiupinį virė Nemezidė.


Pareikšti nuomonę ir diskutuoti prašome čia.


Karštas naujienas kitos savaitės šiupiniui siųskite čia.



Apie autorių

Archyvas




 
Susiję