Straipsniai

2005-01-14
 

2004 m. sausio 14 d. naujienų šiupinys

Daugiau straipsnių parašytų »
Parašė: Archyvas
Tags: ,

 


1. Ron McLarty per savo gyvenimą iki šiol parašė 44 pjeses, 9 romanus ir daugybę eilėraščių, tačiau nė vienas jo parašytas žodis nebuvo publikuotas. Tiesa, vieną knygą (padėjus rašytojai Danielle Steel) pavyko išleisti audio formatu.
Fantastika Ron‘o McLarty gyvenime prasidėjo tada, kai knygą išklausė didysis fantastas ir audioknygų gerbėjas Stephen King. Jis žurnale „Entertainment Weekly“ parašė straipsniuką, prasidedantį sakiniu: „‘Bėgimo prisiminimas‘ yra geriausia knyga, kurios neperskaitysite šiais metais.“ Štai tada prasidėjo leidėjų varžybos, kas daugiau sumokės už teisę leisti kūrinį, ir kiti geri dalykai, kurie atsitinka tik knygose…
Stephen‘o King‘o išgelbėtasis“ – taip pavadintas CNN pasakojimas.


2. 2050 metais robotai laimės futbolo Pasaulio čempionatą. Po to ir pasaulio užkariavimas jau netoli, ar ne?


3. Paskelbti Philip K. Dick apdovanojimo finalistai. Nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti kovo 25 d. per Norwescon‘ą Washingtone.


4. Interaction (tokia organizacija, kuri organizuoja Worldcon’us) paskelbė, kad jos nariai jau gali siūlyti kandidatus į 2005 Hugo apdovanojimą. Nominuoti užpildydami anketą gali visi Interaction nariai, kurie įstos į organizaciją iki 2005 m. sausio 31 d., taip pat visi Noreascon 4 (2004 Worldcon) nariai. Nominavimas baigiasi kovo 11 d.


5. David Duchovny išsiplepėjo, kad filmo X-files 2 siužetas nebus susijęs su įprasta NSO mitologija. Viskas bus kitaip.


 


 


 


 


Šiupinį virė Nemezidė.


Pareikšti nuomonę ir diskutuoti prašome čia.


Karštas naujienas kitos savaitės šiupiniui siųskite čia.



Apie autorių

Archyvas




 
Susiję