Straipsniai

2004-12-31
 

2004 m. gruodžio 31 d. naujienų šiupinys

Daugiau straipsnių parašytų »
Parašė: Archyvas
Tags: ,

 


 


1. On-line RPG (vaidmenų žaidimai tinkle) tampa galinga ekonomine jėga. Jau dabar jų ekonominė įtaka prilygsta Namibijos bendrajam vidaus produktui. Kažkoks tipelis išleido 26 tūkstančius dolerių vien tam, kad įsigytų įsivaizduojamą salą žaidime (su puikia, bet virtualia senovine pilimi), ir ketina iš jos neblogai užsidirbti – taip, tikrų pinigų. Iš kitų žaidėjų, tokių pat bepročių kaip jis pats.


2. „Sportas“ ir Moonbiter VĖL televizijoje – penktą šeštadienį iš eilės! Neblogai pradeda Naujuosius metus, ar ne? Sausio 1 d. 21:00 per LTV.


3. Penki filmai „kalti“ dėl šeštadalio viso numatomo Hollywood‘o pelno: „Šrekas 2“, „Žmogus voras 2“, „Kristaus kančia“, „Haris Poteris ir Azkabano kalinys“ ir „Nerealieji“. Fantastams belieka džiaugtis, kad keturi iš šių penkių banginių – fantastiniai


4. Nauja knyga apie tikrąjį Harį Poterį pasirodys po 6 mėnesių, tad viena mums žinoma ponia (ir visa krūva mums mažiau žinomų užsieniečių) gali pagaliau atsikvėpti ir neberašinėti knygų apie HP klonus, nes vargšai be HP kenčiantys vaikučiai netrukus galės pasotinti savo HP-maniją TIKRU dalyku o ne pigiais (deja, ne kainos, o kūrybos prasme) falsifikatais
Nepaisant to, kad knyga „Haris Poteris ir maišyto kraujo princas“ anglų kalba pasirodys tik po pusmečio, didžiąja sensacija tapo jau pats faktas, kad ji pagaliau atiduota leidyklai. Nepaisant to, kad viršelis dar nenupieštas, knyga jau tapo Amazon.com bestselleriu.
Mums nežinoma, kiek ilgai teks laukti skaitantiems lietuviškai, bet tikriausiai verta, ar ne?


5. Seras Arthur C. Clarke pasakė keletą žodžių apie Azijos cunamį. Pasirodo, jis gyvena Šri Lankoje.


 


 


 


 


 


Naujametinį šiupinį virė, kaip visada, nemezidė.


 


 



Apie autorių

Archyvas




 
Susiję